top of page

Fırat Nehri Ve Atatürk Barajında Kanyon Keyfi

Adıyaman’ın Gerger ilçe sınırları içerisinde yer alan, Atatürk Barajı ile Fırat Nehri’nin birleşme noktasında yer alan Gerger Kanyonu ilk turistlerini ağırladı. Doğal görüntüsüyle büyüleyen fakat bugüne kadar yerli ve yabancı turist ağırlamayan Gerger Kanyonu ilk misafirlerini ağırladı.

Fırat Nehri Ve Atatürk Barajında Kanyon Keyfi Malatyagercek.com17:52Fırat Nehri Ve Atatürk Barajında Kanyon KeyfiAdıyaman’ın Gerger ilçe sınırları içerisinde yer alan, Atatürk Barajı ile Fırat Nehri’nin birleşme noktasında yer alan Gerger Kanyonu ilk turistlerini ağırladı. Doğal görüntüsüyle büyüleyen fakat bugüne kadar yerli ve yabancı turist ağırlamayan Gerger Kanyonu ilk misafirlerini ağırladı.

Etiketler:

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
icon

NEMRUT DAĞI MİLLİ PARKI/KAHTA/ADIYAMAN

Sitemizi Daha İyi Takip Edin

Tüm gelişmelerden haberdar olun

© Copyright 2017 Bilal Mente Nemrut Dağı Sitesi- Adıyaman tarihi yerler. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden                                                                                      kullanılamaz. Ramazan MENTE tarafından dizaynı yapıldı.                                                                                                                 

bottom of page