top of page

NEFSAD BAŞKANINDAN TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET



Nemrut Dağı Fotoğraf Sanatı Dernek Başkanı Bilal Mente, Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Sayın Adem Dinç, Genel Müdür Yardımcısı Sayın Halim Bediz ve Özel Kalem Müdürü Sayın Mehmet Ata Mirzaoğlu'nu ziyaret etti.

Nemrut Dağı Fotoğraf Sanatı Dernek Başkanı Bilal Mente, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, kendileriyle Adıyaman turizmi ve fotoğraf sanatı üzerine de kısa bir hasbihal ettiklerini belirterek, şunları dile getirdi: "Bu güzel sohbetten sonra 16-19 Kasım 2021 tarihinde İstanbul'da Adıyamanlılar tanıtım gününde görücüye çıkan tablolarımdan Sincik coğrafyasında yetişen ağlayan ters lale fotoğrafı ve Nemrut Dağından objektifime yansıyan fotoğrafları tablo şeklinde kendilerine takdim ettim. Sayın Adem Dinç, Sayın Halim Bediz ve Sayın Mehmet Ata Bey'e bana gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.


HABER İLE İLGİLİ FOTOĞRAFLAR

 

Comentarios


Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
icon

NEMRUT DAĞI MİLLİ PARKI/KAHTA/ADIYAMAN

Sitemizi Daha İyi Takip Edin

Tüm gelişmelerden haberdar olun

© Copyright 2017 Bilal Mente Nemrut Dağı Sitesi- Adıyaman tarihi yerler. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden                                                                                      kullanılamaz. Ramazan MENTE tarafından dizaynı yapıldı.                                                                                                                 

bottom of page