top of page

Kibar Holding'in 'kurumsal ilişkiler'i Mente’ye emanet

Gergerli hemşerimiz gururumuz Mustafa Mente'ye yeni görev.

Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Kibar Holding bünyesinde CEO’ya raporlayacak şekilde Holding ve Grup Şirketlerinin dış ilişkiler ve kurumsal iletişim faaliyetlerinden sorumlu olmak üzere oluşturulan Kurumsal İlişkiler Bölüm Başkanlığı'na Mustafa Mente atandı.

Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Mustafa Mente, çalışma hayatına Bayındır Holding’de başladı. 2000 – 2005 yılları arasında TÜSİAD- Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nde çalışan Mente kariyerine tekstil ve hazır giyim sektöründe Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği’nde Genel Sekreter ve 2 yıl süreyle de Hey Tekstil A.Ş’de Genel Müdür Yardımcısı olarak devam etti. 2009-2012 yılları arasında Türkiye İhracatçılar Meclisi’nde Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulunan Mustafa Mente, 2012-2013 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri merkezli J.E Austin Associates şirketinde Yatırım Danışmanı, 2013-2014 yılları arasında Türkiye İhracatçılar Meclisi’nde Genel Sekreter görevlerinde bulundu. Türk özel sektörünün dış ekonomik ilişkilerini geliştirmekten sorumlu olan DEİK- Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda 2015-2017 arasında Genel Sekreter olarak çalıştı.

Haziran 2017 tarihi itibariyle Kibar Holding Kurumsal İlişkiler Bölüm Başkanı pozisyonuna getirilen Mente, Bahçeşehir Üniversitesi’nden Executive MBA derecesine sahip olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Etiketler:

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page