top of page

İbrahim Yusuf Turanlı Projelerini Basına Açıkladı


Basın Mensuplarıyla Bir Araya Gelen Saadet Partisi Kahta Belediye Başkan Adayı İbrahim Yusuf Turanlı Projelerini Basına Açıkladı

Saadet Partisi’nin Kâhta Belediye Başkan Adayı İbrahim Yusuf Turanlı, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Adıyaman ve Kâhta ilçesinde görev yapan çok sayıda basın mensubunun katıldığı toplantıda Turanlı, projelerini açıkladı.

Seçilmesi halinde bir çok projeye imza atacaklarını belirten İbrahim Yusuf Turanlı, “Kimse ile bir kavgamız yok. Halkımız için çalışacağız ve bu projelerimizi halkımız için yapacağız. Geçmişte yaptıklarımız ortadadır. Mevcut yönetimin yaptıklarını eleştirmiyorum ama benim başkanlığımda Kâhta daha modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

Projelerini açıklamaya başlamadan önce şunu belirten İbrahim Yusuf Turanlı , “ Yönetime geldiğimiz takdir de hiçbir belediye personelini işten çıkarmayacağım. Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım” dedi.

PROJELER

1- Sosyal yardım Kartı

(ihtiyaç sahipleri aileler tespit edilip, belediye bünyesinde sosyal yardım kartı projesi uygulamaya alınacak)

2- BİR NOLU SAĞLIK OCAĞININ YERİNE MEYDAN VE OTOPARK

1 nolu sağlık ocağının yerini belediyemize tahsisi sağlandığında trafiği rahatlamak adına alta iki katlı otopark üste de büyük bir şehir meydanı oluşturarak halkımıza rahatça oluşturabilecekleri ve dinlenebilecekleri bir yer haline getireceğiz.

3- KANAL BOYU PROJESİ

Menderes mahallesinde bulunan kanal boyu alanının ıslah ve onarımı yapılarak, modern bir görünüme kavuşması için kanal boyu projesini hayata geçireceğiz. Yıllardır mahalleyi rahatsız eden bu sorunu giderip, güzel bir görünüme kavuşturacağız.

4- ŞEHİR PARKI PROJESİ

Ofis mahsullerinin yerinin belediyemize tahsisi sağlanıp, ilgili çalışmalar başlatılıp belediyemize ait bütün ekipmanları burada toplayıp, 40.000 metre kare alan üzerinde şehir parkını inşa edeceğiz.

5-ÇEVRE YOLLARI PROJESİ

İlçemizin en büyük sorunlarından biri olan trafik sorununu gidermek için çevre yolları yapacağız. Şehrin güneyinde ve kuzeyinde birer çevre yolu açılarak trafik akışını rahatlayacak böylelikle şehir merkezi içerisinde yaşanan trafik sorunu giderilmiş olacak.

6- ŞEHİR İÇİ ULAŞIM PROJESİ

Şehiriçi yolcu taşıma sorununu gidermek ve kargaşayı önlemek amacıyla ofis firması ve belediyemize ait taşıma araçları birleştirilerek halkımızın rahat yolculuk yapması sağlanacağı gibi haksız rekabet ortadan kalkacak.

7- KÂHTA- ADIYAMAN ULAŞIM PROJESİ

Kâhta’dan Adıyaman’a seyahat vatandaşlarımızın hastane kavşağı ve Dursun Çavuş Cami civarında indirilmekte. Şehir merkezine gitmek isteyen halkımızın ikinci bir vesayete binerek gerek zaman kaybına gerekse de maddi zarara uğramaktadır. Bizler göreve geldiğimizde siyasi ve bürokrasi engelleri aşarak Adıyaman – Kâhta hattını üniversiteye kadar uzatacağız.

8- ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİ PROJESİ

Şehiriçi trafik sorununu gidermek için otopark, çevre yolları yanı sıra bazı sokakları trafiğe tek yöne düşürerek trafiği rahatlatacağız.

9-ALT YAPI PROJESİ

Uzun süredir giderilmeyen alt yapı sorununu tamamen kaldıracağız.

10- KAHTA İÇME SUYU PROJESİ

En büyük sorun haline gelen içme suyu projesini tekrar çalışmalarını sürdürüp, HAYDARAN İÇME SUYU projesini tekrardan kaynaktan getirmek için mücadelemizi başlatıp suyu kaynaktan getireceğiz.

11- KAPALI KENT PAZARI PROJESİ

Şuan mahallelerimizde devam eden Pazar yerlerine ilaveten KAPALI PAZAR YERLERİ yapılarak gerek pazarcı kardeşlerimizin gerekse de mahallelilerimizin sorunları mağduriyeti giderilecek.

12- SOKAK HAYVANLARI İÇİN BARINAK PROJESİ

Hayvan sever kardeşlerimizin sesine kulak vererek, bu projeyi hayata geçireceğiz. Hastane, cezaevi vs. kurumlarda atık yemekleri toplayıp ciddi bir maliyete sebep olmadan bu projeyi de gerçekleştirmeyi hedefledik.

13- HAYVAN PAZARI PROJESİ

İlçemizin önemli bir gelir kaynağı da hayvancılıktır. Yönetime geldiğimiz takdirde ilçemize yakışır modern bir hayvan pazarı kazandıracağız.

14- SEBZE VE MEYVE HALİ PROJESİ

Sebze ve meyve hali projemizde ciddi rahatlayacak şekilde hal pazarına araç girişlerini arkadan sağlayarak modern bir hal pazarı kazandıracağız.

15- GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ

16- HER MAHALLEYE BAY BAYAN TAZİYE EVLERİ

(Mevcut bay taziye evleri onarılacak, bayanlar için yeni taziye evleri yapılacak)

17- HER MAHALLEYE MUHTAR EVİ PROJESİ

18- ÇÖZÜM MERKEZİ BİRİMİNİ GENİŞLETECEĞİZ

19- SAĞLIKLI YÜRÜYÜŞ PROJESİ

20- İMAR SUİSTİMALLERİNE SON VERECEĞİZ

21- BELEDİYEMİZİ KURUMSAL KİMLİĞE KAZANDIRACAĞIZ

22- BELEDİYE SAĞLIK MERKEZİ PROJESİ

23- BİLGİ EVLERİ PROJESİ

24- AÇIK OTO PAZARI PROJESİ

25- KÜLTÜR TURLARI PROJESİ

26- GENÇLİK VE SPORA YÖNELİK YATIRIMLAR PROJESİ

27- KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESi

28-KUYUMCULAR ÇARŞISI

(Eski marangozlar caddesini kentsel dönüşümle onarıp modern bir kuyumcular çarşısı yapacağız)

Kâhta halkı için daha modern projelere imza atacağını belirten İbrahim Yusuf Turanlı yapılan basın açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

HABERLE İLGİLİ DİĞER FOTOĞRAFLAR

 

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page